Programa de la jornada

·       La inauguració de la jornada anirà a càrrec de la Hble. Consellera Teresa Jordà i el Sr. Pere Castells, representant de la junta directiva de l’ACCA.

·       La Sra. Meritxell Serret, delegada del Govern davant la UE, presentarà la ponència: Cap a una política comuna a la Unió Europea: Estratègia de la Granja a la Taula.

·       Taula rodona sobre els principals reptes de quantificació i prevenció de les pèrdues i el malbaratament alimentari moderada per Sra. Clara Solé (DARP), on Sra. Berta Vidal (CREDA-UPC-IRTA), Sra. Assumpció Anton (IRTA), Sra. Begoña de la Calle (IRTA) i Sra. Elena Bagaria (Agència de Residus)explicaran diversos estudis tècnics en matèria de quantificació i prevenció de pèrdues i malbaratament alimentari

·       Taula rodona moderada per Sra. Glòria Cugat (DARP), per debatre sobre l’impacte que ha tingut la pandèmia de la COVID-19 en l’emergència alimentaria i en especial, en el malbaratament d’aliments. Els ponents seran Sra. Silvia Bañares (advocada especialista en dret alimentari), Sr. Carles M. Gasol (Inèdit), Sr. Chema Gil (CREDA-UPC-IRTA), Sr. Carles Tejedor (World Central Kitchen), Sr. Lluis Fatjó-Vilas (Banc dels Aliments) i Sr. Pere Castells (Science & Cooking World Congress).

·       La cloenda de la jornada anirà a càrrec de Sr. Carmel Mòdol, director general d’Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries del DARP, i Sr. Josep Maria Tost, director de l’Agencia de Residus.
A la cloenda de la jornada es farà l’entrega de premis de la 2a Hackaton Pagesa 2020. 

Tags:

Comments are closed