PROGRAMA

DATA: 27 DE març DE 2020

HORARI: DE 14.00 A 16.00 HORES

LLOC: COL·LEGI D’ECONOMISTES DE CATALUNYA (PLAÇA GAL·LA PLACÍDIA, 32 -08006-BARCELONA)

Preu Debat: La participació al debat és gratuïta.

Preu dinar: 20,00€ (a pagar per transferència o VISA si no és col·legiat i, si és col·legiat també es pot domiciliar). El cost inclou el dinar del ponent.

Inscripcions: cal inscriure’s abans del dia 23 de març

Nota important: La inscripció en el dinar col·loqui comporta una reserva del dinar. Cal que, en cas de no poder assistir, es comuniqui al Col·legi amb suficient antelació.

Presentarà:

Sr. Antoni Garcia Gabarra, Vicepresident de la Comissió d’Economia Agroalimentària del Col·legi d’Economistes de Catalunya

Ponent:

Sr. Pere Castells Erqué, Director del Congrés “Science & Cooking” Barcelona 2019. Treballa actualment en els projectes “Gastrocultura Mediterrània” i “Gastro-Ventures”. Va treballar amb Ferran Adrià, creant el departament científic de El Bulli en el 2003 i posteriorment i fins al 2012 del l’equip de recerca de la Fundació Alícia. Ha publicat el llibre “El lèxic científic-gastronòmic” amb els germans Adrià i “La cuina del futur”, així com nombrosos articles, i col·labora amb diverses entitats catalanes i internacionals, entre les que cal destacar la Universitat de Harvard.  

LA CUINA DEL FUTUR amb Pere Castells Erqué

Dins el marc de la sostenibilitat es necessita que un projecte sigui econòmicament viable. L’alimentació saludable i sostenible marcarà el calendari de les recerques alimentaries futures.

Castells es mou amb passió perquè els seus coneixements científics també formin part de la gastronomia i les cuines dels restaurants avantguardistes siguin autèntics centres d’innovació.

Tags:

Comments are closed